10.6.11

The Hangover - Part II

 

 Hiç daha önce devam filmini izlemek için ilk filmi izlediğiniz oldu mu? Biliyorum genelde işler böyle yürümez. İlk filmi izler, beğenir daha sonra ikincisini izlersin. Ama bazen tersten akar işte ki bu bende bugün itibariyle yaşanmıştır. The Hangover Part II’yi izlemek için dün gece ilk filmini izledim. İzledikten sonra tek düşüncem, dünya çapında hasılatı 467 milyon doları aşan bu filmi 2009 yılında neden izlememiş olmamdı.
    Yaptığın şeyleri bazen unutman bazen de hatırlaman gerekir. Bazen ise pişman olman ve bazen de o pişmanlığı tekrarlaman. Tıpkı The Hangover II’de Phil, Alan ve Stu’nun yaptığı gibi. Devam filminde olan tek fark Las Vegas’ta olan eğlence yerini Bougkok’a bırakmış olması. İki filmde de ortak birçok sahne yer alıyor. Her tanıdık replikte sinemada gülüşmelerin gelmesi The Hangover’ın etkisinin geçmediğinin kanıtı olsa gerek ya da herkes benim gibi bir gece önce izlediği için unutmaya fırsat bulamamış.
    Gülmek isteyenler için şu sıralar izlenebilecek tek seçim diyebilirim. Ve izleyenler için Stu’nun ‘içimde bir şeytan var’ konuşması harikaydı dimi? Son olarak The Hangover sevenler için, yönetmen Todd Philips’e göre başından beri bunun bir üçleme olması planlanıyor ve 3. film ile birlikte seri sona erecek. Bakalım son film felekten geceyi nerede geçirmelerine sebep olacak..

      E.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder